keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

KevätJotenkin tämä kappale ja video kuuluu minun keväisiini. On kulunut jo kauan. Kevät ei ole lempivuodenaikani. Kaikkea muuta. Paniikin tunne tulee joka kevät... Mutta videolta on mukava katsella opiskeluajalta tuttuja kasvoja tanssimassa ja Röyhkä on vielä kovin nuoren näköinen likaiseksi vanhaksi mieheksi.

Kyllä nuo hangetkin tuosta sulavat ja kevät tulee oikeasti kohta. Ja sitten kesä eikä lisääntyvä valo ja kasvun kohina enää ahdista niin pahasti. Eikä se varsinainen kunnon kevät sitten enää aiheutakaan ahdistusta, vain sen tuleminen.

Se, että ei enää ole nätti nuori tyttö, jota likaiset, vanhat miehet piirittäisivät, aiheuttaa nykyisin harvinaisen vähän ahdistusta. Tai no, nyt ne likaiset, vanhat miehet, joille minä olisin nuorta lihaa, olisivat sitten jo oikeasti tosi vanhoja... Tsih. Hämmästyttävää kyllä, minua alkoi nyt hymyilyttää ja ulkonakin aurinko löysi hetkeksi tiensä näkyville.

2 kommenttia:

  1. Hei, viime postaukseesi palaan. Kirjoitit niin suuresta asiasta, että se veti hiljaiseksi. Jäin sanattomana miettimään ja nyt toivotankin sinulle kaikesta huolimatta tsemppiä kevääseesi. Annetaan auringon paistaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tarja. Välillä aurinko käy vaihtelevanpituisia jaksoja pilven takana, mutta kyllä se sieltä yleensä onneksi esiinkin tulee.

    VastaaPoista