keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pöh...

Läppärini sitten ystävällisesti otti ja päätti, että latautuminen on pöytäkoneiden hommaa... Ilmeisesti päivitin eilen riittävästi lähiaikojen tarpeiksi. Tietenkin myös sähköpostit menevät sille koneelle ja tunnukset ovat jossain, joten olen padin varassa ja yritän olla kypsähtämättä. Mut on sillä näppärällä insinöörillä ollut tekemistä, kun on suunnitellut koneen latausplugin sellaiseksi, että se kestää sopivasti vähän ylitse takuuajan ennenkin kosahtaa. Muuten kone toimisi, vain virtaa ei huoli. Ärsyttää... Lapsetkin sairastavat edelleen. Molemmat ja vissiin minä myös. P.s. Padilla kirjoittaminen on melko syvältä

4 kommenttia:

 1. Apus, onko sun koneesta kuollu pelkkä akku vai onko latauspää pimeänä, eli ootteko koittanu toimiiko kone ilman akkua suoraan verkkovirralla. Eli jos kone toimii johto seinässä ilman akkua paikoillaan on akku kuollu mut jos ei ni sit vika on tod näk johtopäässä.

  Mun vanhassa pc'ssä kävi niin et ensti kosahti akku mut toimi suoraan seinävirralla kun irrotti akun pois tosin sit siitä kosahti viel (tosin pal myöhemmin) latausjohtopää erikseen.

  VastaaPoista
 2. Näpyttelee sit Padilla vaan ;)

  VastaaPoista
 3. Niina: Mies siis tuskaili eikun tutkaili eilen internetiä ja löysi tiedon, että toi on Lenovojen tyyppivika. Eli huoltoon, kun vaan mokoma löytyisi... Niin siis vika on tosiaan siinä latauspäässä.

  Tarja: mä en kestä kosketusnäyttöjä enkä tätä ennakoivaa tekstinsyöttöä... Joku muu omppu ois kivempi kirjoittamiseen. ;) mut pakko pärjätä ainakin jonkin aikaa. Kuvista taitaa olla turha haaveksua.

  VastaaPoista
 4. Grr kaikki kirotut tyyppiviat. Mun ekassa ompussa oli tyyppivikana irti kesivä takakansi joka onneks korjaantu vielä takuunkin umpeuduttua maahantuojan piikkiin.

  VastaaPoista