torstai 12. huhtikuuta 2012
Pehmolelun edistyminen on hidasta. Neiti köhii päivät edelleen sohvalla vieressäni aika pahasti ja päiväunet maittavat. Ei oikein energia riitä pidempiin ompelusessioihin. Mutta kokata tuo jaksaa.Tiny Chef -pelin tunnusmusiikki raikaa vaihteeksi. Sairaana saa pelata vähän enemmän, tervehtymisen myötä palaavat normaali peliaikarajoitukset. 

Sain järjestelykohtauksen ja siivosin enimmät pääsiäiskoristeet kaappiin. Rairuohopurkki sai vielä jäädä, nyt se vihdoin on kasvanut sellaiseksi kuin alkuperäinen visioni oli. Kuten huomaatte, minullakin on olemassa blogipärekori. Ainakin pieni sellainen...

Eilen kävi vaihteeksi lintulaudalla kova vilske. Tiklit olivat päättäneet tulla joukolla ruokailemaan. Eipä niitä tänä keväänä ole aiemmin näkynytkään. Ne ovat kyllä kauniin värikkäitä pikkulintuja. En tiedä eikö niitä ole ollut aiemmin kovin paljon vai enkö vain ole havahtunut moisten olemassaoloon. Vasta tuon oman laudan myötä tiklien ulkomuoto on tullut tutuksi.

Nyt voisin yrittää, josko järjestelyvimmaa olisi vielä pikkuisen jäljellä ja viitsisin upottaa sen kirjahyllyn perkaamiseen. Voi olla, että epätoivo voittaa ja tyydyn tyhjentämään astianpesukoneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti