maanantai 9. huhtikuuta 2012

PääsiäisylläreitäIsompi tyttö on sen päänsäryn jälkeisenä yllärinä viettänyt pääsiäisen melkoisen tiukasti sohvalla peiton alla Sub Juniorin viihdytettävänä. Mikäliepöpö iski, oirekirjo on ollut kovasti laaja ja kuumettakin välillä ihan reippaasti... Mutta tulipa sen sivutuotteena diagnosoitua nuo kuumeettomat kalpeilut.

 Eilen meillä oli talo täynnä pääsiäisvieraita. Söimme hyvin, juttelimme, jaoimme pääsiäismunia, joista osa oli suklaisia, osa tipuisia ja potilas ravitsikin itseään lähinnä suklaalla. Mutta mukavaa oli, taas kerran. Suklaamunien etsinnän tuloksena oli tuo jääkiekkojoukkue ja muutama vähäpukeinen vapaapainija, jotka löytyivä kaikki naisihmisten yllätysmunista, mikä herätti lievästi hilpeyttä. Ei sitä ennen ole pääsiäisylläreinä lihaksikkaita miehiä saatu. Pehmolinnut muuten laulavat ihan oikeasti ja oikealla äänellä. Söpöjä ovat. 

Jatkamme pääsiäisenviettoa kotisohvalla ja toivomme, että tauti alkaisi jo vähitellen helpottaa (ja että tuo pienempi ei ainakaan ihan kaikkineen sitä saisi).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti