sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Afrikan tähti


Meillä asuu pieni lautapelihullu, jonka suosikkipeleistä kärkipäässä on Afrikan tähti. Eihän näitä lakanoita voinut jättää kauppaan, kun osuivat sopivasti kohdalle. Tänä aamuna petasimme ne yhdessä sänkyä kaunistamaan ja riemu oli ylitsevuotava. Pikkusiskon setti meni kaappiin odottamaan peittokoon kasvamista, mutta isompi iloitsi myös siitä, että siskolla on sitten ihan samanlaiset lakanat. Jotenkin tuo, että on jotain samanlaista molemmilla, on tuolle eskaritytölle mahdottoman tärkeää. Mut on noissa jotain, mikä ilahduttaa minuakin. Melkein teki aluksi mieli ottaa ne itselle käyttöön, mutta tällä kertaa hyvä äiti -osasto voitti ja lapsi sai lautapelilakanansa.

4 kommenttia:

 1. Upeat! Meillä pelataan Inkan Aarretta, mutta kyllä toi Afrikka on se AITO peli!

  VastaaPoista
 2. Afrikan tähti on siitäkin kiva, että neiti saa aina innokkaimman pelikaverin vaaristaan, joka on pelannut itse tuota lapsena. :) Aika monen sukupolven peli jo tuokin.

  VastaaPoista
 3. Voihan nenu teillä on toi afrikantähti lakanasetti, mä yritin markkinoida sen hankintaa meillä rinselle, mut se katto mua hitaalla ja sano "Mä en kyl äiti tajuu et miks se on noi iso!" joten hankkimatta jäi.

  Olis vaan pitäny pokalla ostaa se itelle.

  VastaaPoista
 4. Lapset ei kyllä välillä ymmärrä mistään mitään. ;)

  VastaaPoista