lauantai 26. toukokuuta 2012

Haasteita ja tunnustuksia

Sain 11 Kysymyksen haasteen Hannalta. Kiitos ja vastailemaan lopultakin. :)

1. Kuka on sinun eniten ihailemasi henkilö ja miksi?
Näitä on niin monta. Yksi kaikkien aikojen idoleistani on ranskalainen filosofi Simone Weil, mystikko, runoilija ja suurenmoinen ajattelija, joka eli niinkuin puhui ja myös maksoi siitä terveydellään. Jotenkin Weilin ajatukset kauneudesta, ihmisyydestä ym. ovat aina saaneet minut hirmuisen onnelliseksi. Onnelliseksi siitä, että ihmisiä, joiden sisältä voi tulla jotain noin kaunista, on oikeasti olemassa.
2. Mikä on tavara, jota ilman et voisi elää?
Jonkinlainen juoma-astia. Melko kirjaimellisesti tulkittuna siis.;)
3. Mikä on lempivuodenaikasi? 
Syksy. Olen loppukesän lapsi, syksyn viileät illat ja ihanat värit vain ovat minun aikaani.
4. Jos saisit vuorokauden aikaa tehdä ihan mitä vaan, mitä tekisit?
Olisin varmaan ensin pihalla kyynärpäitäni myödn mullassa ja loppuajan ompelemassa tai maalaamassa. Vaihtoehtoisesti voisin viettää päivän nonstoppina elokuvissa ja käydä syömässä jossain jotain ihanaa jonkun muun tekemää ruokaa.
5. Mikä on lempijuomasi?
Vissy
6. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi ja toteutuiko se?
Filosofian tohtori. Ajattelen kyllä paljon, mutta vielä siitä ei kukaan ole maksanut minulle palkkaa. ;) No joo, ne opinnotkin, tutkinnoista puhumattakaan kyllä puuttuvat, mutta onhan tässä aikaa...
7. Mikä on lempijuhlasi?
Eiköhän se ole joulu
8. Onko sinulla jokin hassu tapa, jonka teet toistuvasti?
Luultavasti niitä on monia. Ainakin mies hirnuu tekemisilleni melkoisen usein ja sanoo, että minulla on joitain melkoisen omalaatuisia tapoja. Esim. jostain syystä kasviksia pilkkoessa nenän pitää olla lähes kiinni siinä pilkottavassa. Ja tästähän lievästi omalaatuisen näköistä touhua tekee se tosiasia, että minä oikeasti olen melkoisen pitkä eli paloittelen suunnilleen kaksinkerroin taipuneena...
9.  Jos saisit elää jonkin hetken elämästäsi uudelleen, mikä se olisi?
Eläisin mielelläni uudelleen sen hetken, kun rakastuin puolisooni. Se oli hyvin onnellinen hetki.
10. Mikä saa sinut ilahtumaan varmasti?
Lasteni nauru
11. Mikä asia sinut on viimeksi saanut nauramaan?
Isompi tyttö, joka hihkui tänään pihalla: "Vaude äiti. Noi perhoset parittelee!" Sarjassamme hetken aikaa yskitti pahasti.

Ja sitten niitä minun kysymyksiäni:

1. Minkä värinen tunnet olevasi?
2. Millaista blogia kirjoittaisit, jos olisit nyt 20-vuotias (ja jos olet nyt n. 20-vuotias, millaista kuvittelisit kirjoittavasi 20 vuotta vanhempana)
3. Jos olisit kasvis, mikä kasvis olisit?
4. Kuka ajattelija/kirjailija tms. on tehnyt sinuun vaikutuksen?
5. Osaatko seistä päälläsi?
6. Onko sinulla joku erityistaito tai -kyky?
7. Lempituoksusi?
8. Kuka on lempirunoilijasi ja miksi?
9. Mikä on tärkein aistisi?
10. Tiedätkö kumpi aivopuoliskosi on dominoiva?
11. Mikä musiikki saa sydämesi laulamaan?

Siinäpä niitä. Ja vastata saavat (ja tietty itse kysellä) ainakin Vilppumaan Erika, Sanna Viljavalta, Annika Liikennevalolautaselta, Pikku-Okon mamma Kiki, RuusuLiisa Ainon Majasta, Tyyli-ikonini gekko, Pilvitehtaamon Ti, Annu Luosalasta, Mie ite, TarjaH Vanhasta talosta ja Paula Ruttuja-blogista.

Ja jotta muistamiset eivät ihan heti loppuisi, sain vielä Sannalta tuon Kreativ blogger-tiunnustuksen ja Erikalta Liebster-tunnustuksen. <3 Olen hyvin otettu. Löytyisköhän noista 11 vastuksesta riitävästi asiaa minusta? ;) Jokainen näistä ansaitsisi tuon Sannan antaman tunnustuksen milloin vain samoin kuin Liebster blog-tunnustuksen.


2 kommenttia:

  1. Hiphei, kiitos paljon!

    Yritän nyt parantaa tapani näiden haasteiden ja tunnustusten kanssa. Täytyy myöntää, että olen ollut tosi huono vastailemaan. En minä ilkeyttäni, ihan vaan olen ollut saamaton.

    Mukavaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä ja pakko tunnustaa, että aika hitaalla käyn välillä itsekin. Ihan jo siksi, että välillä noihin meemeihin ja tunnustuksiin yms. menee oikeasti enemmän aikaa kuin normipostauksen tekemiseen. Joten sitten kun ehtii. Kiva, jos joku jaksaa vaivautua. :)

    VastaaPoista