torstai 10. toukokuuta 2012

Kateellinen

Katselen blogeista muiden ihania kevätkuvia ja viherrän itsekin. En uudesta kasvusta vaan kateudesta. Minun kauniit kevätkuvani, kun ovat kameran mustikortilla. Tänään ärsyttää. Hyvääkin on. Tyttö sai aamulla ensimmäisen kerran sanottua, että erityisesti mikään ei ole vialla, on vain huono päivä. Neidistä on tulossa iso. Toivottavasti tuo, että osaa eritellä tunteitaan sanoiksi, on jatkuva trendi. Se on taito, joka auttaa tulemaan muiden ihmisten kanssa toimeen. Siis se, että osaa sanoa, miltä tuntuu. Että ei tarvitse kerätä ikäviä tunteita isoksi umpisolmuksi sisälleen ja kiljua ajoittain koko myräkkää pihalle kerralla.

6 kommenttia:

  1. Se omien fiiliksien ulkoistaminen oikeissa tilanteissa on kyllä nii-in kullan arvoinen taito.

    Pitäsköhän mun oikeasti ajella sinne teidän kylille joku päivä vaik kirpulle kun toi tyyny on edelleenkin mun auton takapenkillä.. ai minäkö hidas ja saamaton!

    VastaaPoista
  2. Saa tänne tulla. :) Mä itse asiassa asun ihan lähellä Parkkia. Autolla tosin joutuu hiukan kiertämään, mutta voidaan sopia vaikka treffit kirppiksen pihaan.

    VastaaPoista
  3. En yhtään tiedä, miksi löysin blogiisi vasta nyt, mutta hyvä kun nytkin löytyi.
    Ah, miten rentouttavaa lukea samoista fiiliksistä, kun joskus ihmettelee, miten päivä voi valua iltaan, eikä kunnolla ole ehtinyt edes tukkaansa harjata.
    (Jätän kokonaan lukematta tämänpäiväiset lööpit teksteineen, että kotiäitiys on jotakin löysäilyä tai sinne päin.)
    Aurinkoista tai sumuista tai tihkuista kevättä sinne, kivaa on joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  4. No kiva kun löysit. :) Taidan minäkin ohittaa ne lööpit. Kiitokset varoituksesta ja mukavaa kevättä sinnekin!

    VastaaPoista
  5. Voi, se on huojentavaa kun tietää, että lapsi uskaltaa sanoa kun ottaa päähän <3 Sillon tietää, että ollaan oikealla tiellä ees jotenkin! Ja älä huoli, kyllä kuvattakin pärjää, vaikka tiiän mitä meinaat. Meillä on ollu niin kiirettä ja ankeeta, ettei oo ollu ees sanoja mitä blogiin laittaa, saatikka kuvia..

    VastaaPoista
  6. Erika : Toivottavasti ankeus helpottaa siellä pian.

    VastaaPoista