keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kuvittelua

Aamulla kuvittelin, että nti Silakka ehkä pysyy kantorepussa paremmin hereillä kuin rattaissa. Juuei pysynyt, nukkui erinomaisen hyvin ja pitkään. Eilen sain hysteerisiä hihityskohtauksia, kun tutustuin lehtien välityksellä suomalaisten rikostutkijoiden mielenmaisemaan... Viittaan siis tapaukseen Anneli Auer ja saatananpalvontaan viittaava tribaalitatuoinnin kuva kirjeessä. Minä olen kuvitellut, että poliiseiksi hakutuu ihmisiä, joilla ei ole ihan maailman vilkkain mielikuvitus (pyydän jo tässä vaiheessa mahdollisilta poliisilukijoilta anteeksi tätä stereotypiaa), mutta niissä syvissä vesissä taitaakin velloa enemmän kuin aavistinkaan. Lisäksi kuvittelin miten rikkaksi sitä ihminen voisikaan tulla, jos keksisi tavan hyödyntää juolavehnän juuria. Eipä loppuisi materiaali maailmasta ihan heti. Jep, kukkapenkkiä kaivelemassa taas. Totesin, että niiden paljaiden laikkujen alla kulki melkoinen juurikudelma. Sain kieroutunutta nautintoa (vrt mustapäiden puristelu) aina löytäessäni oikein pitkän pätkän, joka suostui lähtemään kokonaisena irti. Pahoittelen postauksen älyllistä tasoa. Silakka päätti huipentaa vesirokkoviikot pukkaamalla samaan tuskaan vielä pari hammasta esiin. Miltähän tuntuisi nukkua esim kokonainen yö läpeensä? Saa kertoa, minä en muista enää.

7 kommenttia:

 1. Kunhan tyttö on taas terve, pyydä tuttavilta apua. Myös äiti tarvitsee kunnon yöunia...
  Pyydä siis tuttavaperhettä vahtimaan yhden yön ajan tyttöjä. Tavanomaisen baarikierroksen sijaan menkää ajoissa nukkumaan ja nauttikaa keskeytyksettömästä yöunesta. Sen jälkeen jaksaa taas jatkaa. :)

  Iso voimahali sinne ja koita jaksaa. Kyllä niitä rauhallisia päiviä ja öitä taas tulee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna. Kyllähän tämä tilanne helpottaa jo ihan sillä, kun saa tämän sairastamisputken katkeamaan joskus. Yleensä nuo neidit nukkuvat ihan kohtuuhyvin. Ei edes tuota irtiottoa tarvita välttämättä. :) Alkoi kyllä huvittaa tuo tavanomainen baarikierros. Minä olen tainnut olla baarissa viimeksi vuonna 2009, kun kävimme Tukholmassa. :D

  VastaaPoista
 3. Ei oo totta! Mullekkin mustapäät ja jv juuret tuovat salaista mielihyvää:D
  Mäkin eilen mietin tota Auer juttua ja puhuin miehellekkin, että mitä kaikkea ne siihen vielä lisääkään!

  Täällä muuten flunssaillaan kolmatta viikkoa, taitaa olla alkamassa toinen kierros, p....ele!

  VastaaPoista
 4. Taitavat minullakin olla ne baarikierros-ajat ohi. Kun ei vaan jaksa riekkua neljään saakka yöllä...

  Sen voin sanoa, että irtiotto kannattaa. Lapset oppivat jo nuorena olemaan vieraissa paikoissa yötä. Koulun ja tarhan retket ja reissut sujuvat sitten helpommin.
  Niin ja saahan sillä aikaa itselle ja parisuhteelle.

  Omia lapsia minulla ei ole, mutta tuon yökyläyttämisen tärkeyden olen huomannut sisarissani. Murrosikäinen sisko oli lapsena yksin yötä mummolassa ja tuttavilla. Hän nukkuu helposti missä vaan. Muutamia vuosia nuorempi veli taas ei yökyläillyt ja hänelle erossa nukkuminen on paljon vaikeampaa.

  VastaaPoista
 5. Tsihii, meillä taasen nukuttiin taas polkupyörän kyytiin :D

  Muuten, ihan uskomaton se koko keissi, se Auerin. En voi käsittää, minkälaisia käänteitä se saa. Toivottavasti totuus tulee esille.

  VastaaPoista
 6. Auts, en lukenut Auerin juttuja, kun ajattelin, että alkaa ahdistaa, mutta siis tuoltako pohjalta tämä uusin epäily... ööh... nojuu minä tosin mitään poliisi työstä sillai tiedä, paitsi mitä Jim-kanavan sarjasta olen oppinut. Sitä sarjaa katsoessa ajattelen ihan joka kerta, että onneksi on pämppäysvuodet (kaukana) takana päin, koska olin em. vuosina just niin nokkela, että olisin päässyt "tunnistamattomana" televisioon näytille esim. kysymällä onko poliisisetä sinkku, onko toi haalari (= ovela univormuvihjailu) kuuma, tai muuta yhtä välkkyä :D

  En ole puutarhaihminen erityisemmin, tähän toki myös kerrostaloasuminen vaikuttaa, mutta sait juurien kaivelun kuullostamaan erittäin palkitsevalta, jopa toivottavalta puuhalta!

  VastaaPoista
 7. Annu:Yhteisiä juttuja. :D Toivotaan, että flunssakierre suostuisi kuitenkin katkeamaan

  Hanna: Toi meidän isompi on sellainen kyläluuta, että nukkuu ihan kenen luona vaan, jos pääsee yökylään. ;) Pienempi on vielä imetyksellä, joten on vähän hankala hoitoon jätettävä.

  Kiki: Pollkupyörä töyssyttää silleen mukavasti. ;) Juu, tossa Auerin juttua seuratessa alkaa kyllä huuli olla melko pyöreänä ihmetyksestä. Mitäs sit seuraavaksi?

  Pauliinalotta: Aika kafkamaiseksi toi Auerin juttu on mennyt. Tulee väkisinkin mieleen, että Anneli on suututtanut tutkinnanjohtajan tai jonkun syyttäjistä. Sen verran päättäväisesti herrat ovat vääntämässä syytettä ihan omituisilla perusteilla... Juolavehnän kitkeminen itse asiassa on aika palkitsevaa. Hermoille käypääkin kyllä, eipä silti ja joka hemmetin kevät edessä... ;)

  VastaaPoista