perjantai 11. toukokuuta 2012

Hammasta särkee enkä saa tilattua aikaa. Ulkona tihuttaa, on harmaata, mutta ilma on lämmin kuin lehmän henkäys. Silakka hymyilee kuin jakoavain joka kerta, kun avalta alkaa aijaijaijaijai-laulu. Se pysäyttää aina ja aiheuttaa säteilemistä. Välillä olisi hauska tietää, mitä tuon pienen päässä liikkuu. Ainakin kaikki mihin liittyy aijaijai tai auauau on ihan huippua. Sisko-parka saa tuta sen joka päivä ja joka päivä sisko erehtyy ulahtamaan "Auauauauau", kun pikkutermiitti kynsäisee tai kiskaisee letistä. Välillä mietin, miten kulmakunnan pojat tulevat pärjäämään, kun neiti vähän kasvaa ja liittyy leikkeihin. Käykö niinkuin tätini kanssa, että juoksevat itkien kantelemaan, että naapurin pikkuinen tyttö antoi selkään. :D

3 kommenttia:

 1. Muistan, kun pikkusiskoni 3-vuotiaana kiipeili pihan mattotelineessä, ja naapurin kamala sovinisti viiden lapsen isä sanoi, ettei tytöt saa kiipeillä mattotelineessä. Sanoin, että kylläpä muuten saavat.
  Toivottavasti ei sentään selkään tarvii pojille antaa, mutta huippua, että likat pitää rotia :D

  Ihanaa, toivottavasti kivutonta äitienpäivää sinulle Kati <3

  VastaaPoista
 2. Mua niin nauratti muistikuva tästä tekstistäsi, kun radiosta tuli nostalgiamusaa 80-luvulta yhtenä päivänä bussissa ja George Michaelin Careless Whisper alkoi wouwouwouilla. Silakka varmaan pitäisi siitäkin laulusta!

  VastaaPoista
 3. Erika. No on kyllä ollut melkoinen sovinisti... Hammaskipukin helpotti onneksi. Tais vain vaihteeksi vähän vihloa, sitä hampaani ovat harrastaneet oikeastaan aina.

  Annika:Juu, epäilemättä wouvaava tsootsmaikelikin kelpaisi. :D

  VastaaPoista