torstai 3. toukokuuta 2012

pistepist...eikun näppylää näppylän vieressä

Eli nyt toi pienempikin sai sen. Vesirokon. Itävyys oli nähtävästi hyvin hidas tuossa siskon tarjoamassa versiossa, mutta tulipa lopulta. Onneksi tauti ei tunnu toistaiseksi kantajaansa kovasti haittaavan, energiaa siirtyä pahanteosta toiseen riittää ihan mainiosti. Nyt neiti rauhottui hetkeksi tekemään taidetta liitutaulun ääreen. Sanavarnastokin tuntuu laajentunee. Kuuluu:"Kopotikopitiko. Tiktik!" Sitä en tiedä, mitä tuo lause merkitsee, mutta ilmeisesti jotain mukavaa, koska sen perään pitää aina nauraa kovasti. Nyt äiti kokkaamaan ja taiteilija potalle. Tulisipa se toukokuinen sää tänne vähitellen. Ilma on kaunis, mutta tuuli ihan julmetun kylmä. Kesäisempikin lämpö kelpaisi. Kuvitukseksi voitte kuvitella näppyläisen pikkutaiteilijan ja kauniisti kukkivia pajunkissoja sinistä taivasta vasten. Niistä pajunkissoista otin tänään kuvan.

6 kommenttia:

 1. Vesirokko, se jos mikä on outo tauti. Toisille suorastaan helvetillinen rakkula inferno ja toiselle taas yksi kaksi onnetonta kellukkaa jotka ei edes kutia.

  Meillä ei edelleenkään täyttä varmuutta onko rinsessa sitä sairastanut vaiko ei, ei ainakaan koskaan tunnu tarttuvan vaikka kuinka altistuu.

  VastaaPoista
 2. Juu, se kyllä tuntuu harrastavan melkoisen vaihtelevaa esiintymistyyliä ja tartuntainnokkuutta. Mä tunnen muutamankin aikuisen, joilla on sama tilanne kuin rinsessalla, että ei tietoa, onko tauti sairastettu vai eikö. Todennäköisesti on, koska sehän voi tulla toisaan ihan oireettomanakin. Mut nyt on sit taas ohjelmassa kotonakököttämistä ainakin viikon ajan. Menee jo vanhasta tottumuksesta. ;)

  VastaaPoista
 3. Sä kyl alat ansaitsemaan kaikkien kotona kököttäjien kunniamaininnan tätä tahtia.. ;) Mä toivon sitä pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 4. No ehdittiin me sentään piipahtaa tuolla eteläpäässä kylää, kun pidettiin kirettä. ;) Mut joo, alkaa olla melkoisen pitkä tautiputki taas perheessä... Jotta kiitoksia toivotuksesta. :)

  VastaaPoista
 5. voivoivoi! pikaista paranemista sinne ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kiki ja mukavaa vikonloppua teillekin!

  VastaaPoista