keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ajatus...

Eilen illalla makailin sängyssä unta enteilevässä nirvanassa ja sitten naksahti. Olen siis pähkäillyt terassinkalustusta suurella hartaudella enkä oikein ole päässyt puusta pitkälle, koska enhän minä voi kalustaa sitä ennenkuin se on olemassa oikeasti ja ennenkuin pääsen ihan fyysisesti tutkiskelemaan mokoman ulottuvuuksia. Ja huom. se se vasta onkin tuskaa, koska minä haluaisin päästä kalustamaan sitä niinkuin nyt. Juu, mitähän se vanha sanonta sanoikin niistä kaatamattomista karhuista... Joka tapauksessa, iski idea. Jotta jospa vaikka ostan yhden (1) ekotuolin myönnytyksenä itselleni ja maalaan pari vanhaa penkkiä joko kirkkaanvihreiksi tai kirkkaankeltaisiksi. Pöytäasia on edelleen ratkaisematta, mutta voisin ostaa vaikka jonkun vanhan pikkupöydän tilapäisratkaisuksi. Se ikean tarjoiluvaunu on edelleen listalla, samoin pari pikkujakkaraa. Jos tuo penkkiratkaisu osoittautuisi toimivaksi, voisin vaikka raaskia palkita itseni myöhemmin talolyhdyllä. Valtavan hyvä idea, voin vain onnitella itseäni ja raahata ne penkit kellariin kuovumaan ja odottamaan siveltimeni hellää kosketusta...

2 kommenttia:

  1. Kaapelikela toimisi loistavana pikkupöytänä? Ainakin pienimmillä ihmisillä (meillä myös ikkunanpesuapuna kun ei ole sitä kaksimetristä miestä just silloin kotona kun iskee ikkunanpesuinspis :D)
    Meillä edessä kalusteiden entraus; viime kesän maalaukset eivät kestäneet talvea eli mentävä maalikaupoille ja ostettava - jotain- pitävämpää. Huoh.

    VastaaPoista
  2. kun vielä löytäisi sen kaapelikelan jostain. ;) tosin meillä se tosiaan menisi vain noille alle kouluikäisille. :D aikuiset tuppaavat olemaan keskivertoa pidempiä järjestään. mä ajattelin maalata heti unicalla, jos ei sit joutuisi heti uusimaan.

    VastaaPoista