sunnuntai 21. joulukuuta 2014

J niinkuin joulupukki

Löysin nettihuutokaupasta tämän vanhan opetustaulun ja en kyllä kyennyt vastustamaan. Paikkaansa se hetken haki, mutta kun nuo Ratian Palaset-hyllyt muuttivat alakertaan työhuoneeseen, löytyi opetustaulullekin arvoisensa sijainti.

Muutenkin olemme harjoittaneet joulusiivousta ja koiralle hunajan syöttämistä. Viime yön valvoin ja tungin vastustelevan eläimen kitusiin erinäisiä ruokalusikallisia tuota eliksiiriä. Onnistui mokoma nappaamaan pari xylitolilla maustettua namua ja xylitoli nyt vaan ei ole koiralle hyväksi.

Tänään tuo syvästi loukattu pikkuotus on sitten ollut aika mielenosoituksellisesti syömättä ja lähinnä mulkoillut, jos olen yrittänyt jotain tarjota. No, toivotaan, että nälkä palauttaisi ruokahaluan. Mutta ilmeisesti pääsimme säikähdyksellä. Totesin kyllä, että xylitoli on tästä lähin taloudessa pannassa ainakin niin kauan kuin tuo pienempi neito on teini-ikäinen tai edes jotenkin syyntakeisessa iässä. Sen verran säikytti kuitenkin (eikä tuo yövalvominenkaan nyt niin sydäntä lämmittävä asia ollut).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti