maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuukin alkoi. Edelleen toipilaana. Se kloriitikreisibailaus kun jatkui viimeisenä minun osaltani. Mutta kaipa tämä tästä, vähitellen. Joulukalenterihommat hiukan pissivät moisen kutsumattoman vieraan ansiosta, joten kohta pitää mennä täydentämään taskuihin ylläreitä. Blogiinkin vähän mietin joulukalenteria, mutta ehkä jonain toisena vuonna sitten. Muutenkin piti laittaa kaikenmoista tuossa viikonloppuna, mutta laittamatta jäi.

Mutta sain minä yhden joulukoristeen kotiin. Huonekuusi on tietty mahdottoman trendikäs ja kaikkea, mutta se on oikeasti ollut minun hankintalistallani parikymmentä vuotta. Nyt kun siitä tuli trendikäs, onnistuin sen hankkimaankin. Oli kuulemma saksalaisen rakennustarvikeliikkeen viimeinen kappale, ihan nätti sellainen. Oikeasti sijoituspaikka tulee olemaan ikkunan luona, viileässä valossa. Ja sinkkiämpärikin tullee vaihtumaan hiukan sievempään paljuun, mutta kelvatkoon hetken. Jos vaikka huomenna pikkuisen koristelisi tuosta pikkujoulukuusen suuntaista.

4 kommenttia:

 1. Sitä on liikkeellä. Sitä että piti, mutku... Ja mä haluun kans tollasen pönttöuunin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan. Pönttis tuli talon mukana. ;)

   Poista
  2. Kalliiksi siis tulee pönttöuunin hankkiminen.

   Poista
  3. Me saatiin kyl samaan hintaan pari ja muutama hella ja takka päälle. ;) Mut saahan niitä uusiaakin, jos on vaan sijoituspaikka... ;)

   Poista