torstai 11. joulukuuta 2014

Käsilaukkuni synkät salat

Marika Kinttupoluilta heitti haasteen, jossa pitää kipata käsilaukku ja paljastaa synkät salasiuudet. No, ajattelin, että pikkujuttu, mutta tämä haaste paljasti, että minusta on muovautunut sen minimalistinsen rahapussi, nenäliinoja ja 20 huulipunaa -ihmisen sijasta sellainen kauhuklassikko, jonka laukusta löytyy ihan kaikkea. Kääk! Tässä vaiheessa kannattaa jo herkimpien sulkea silmänsä...

Jep, siinä se on, karu totuus, roinaa riittää. Toivottavasti saan listattua edes osan...

2 hiusharjaa
3 pussukkaa, joissa yhdessä meikkejä, toisessa lääkkeitä ja kolmannessa hygieniatarvikkeita
Ihan muuten vaan niitä hygieniatarvikkeita
Laastareita
Käsidesiä
Kosteuspyyhkeitä sekä desinfioivia että normeja
Lapsen varapikkarit ja vaippa, pieni muovipussi (En kyllä tiedä, miksi tuo vaippa, ei täällä asu vaippaikäisiä)
Sakset
Ruusunmarjateepusseja minigrip-pussissa.
2 mustekynää (toinen kuiva)
Ikean lyijykynä
Pyyhekumi
Mimin ja Kukun fanikortteja
Nenäliinoja muovipussissa
Ostoskassi
Aurinkolasit kotelossaan
Purkkaa joltain Hesereissulta
Avainnippu
Lompakko
Puhelin
Pöllön muotoinen puhelinkotelo
Tytön hiuspanta
Pari kaulakorua (tyttöjen)
Yksi kirjallien tuotos lapselta.
Ryppyisiä kuitteja, laastarien päällyspapereita ja runsaasti hiekkaa (?)

Normitilassa kyydissä olisi vielä pikkuinen sateenvarjo ja vesipullo ja pidemmillä matkoilla myös käsityö ja varavaatteita. Niin ja järkkärikin monesti. Pakko sanoa, että tuo Marimekon olkalaukku on melkoinen tilaihme. Lopuksi siivosin pois roskat ja hiekat ja kuivuneen mustekynän sekä minulle kuulumattomat aarteet. Lapsi vei Mimit ja Kukut. No, ehkä seliväisin vähän pienemmällä varannolla niitä hygieniatarvikkeita ja yhdellä hiusharjalla. Pitää harkita. ;)

Ai niin. Voisin piinata tällä ainakin siskoani Hetaa, Titä ja Nonnaa. Kumotkaapa käilaukkunne. Tai olkalaukkunne, kuten minä tein.

6 kommenttia:

 1. *naurukohtaus!* (anteeksi; se oli se vaippa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Pitänee hommata vielä pari tenaa ja geriatriavaippa niin on joka ikäkauden tarpeet turvattuna... Nimim. You never know.

   Poista
 2. :D Aina valmiina. No, tiedän ainakin ketä lähestyä, jos akuutisti jotain puuttuu. Mutta yhdestä huomaa, että teillä on talo noin suunnilleen remonttivapaassa tilassa ja sisustettu: ei ainoaakaan mittavälinettä! Ei työntömittaa, rullamittaa eikä mittanauhaa. Onnentyttö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota huomioon, että mä asun jo täällä remppakohteessa. ne mitat ym. ovat (hukassa) talossa...

   Poista
 3. Kun näin tuon kuvan sun laukun sisällösä, niin ensimmäinen reaktio oli: "Järkky määrä tavaraa!" :D Nimittäin mulla on laukussa vain rahapussi aka lompakko, puhelin ja nenäliinoja (valinnainen). Ei muuta. Ei oikein oo ehkä mieltä kuvata sitä sisältöä. Ankeuttajan laukku. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ehkä selitykseksi käy se, että mä käytän laukkua vain, kun olen oikeasti menossa jonnekin pidemmälle kotoa. Niinkuin kylään tai isommille shoppailuille tms. Normaalisti mulla on takin taskuissa kaikki tarpeellinen ts. Puhelin, avaimet ja rahapussi. niin ja pari nenäliinaa.

   Ja kuvaa vaan, vaihtelu virkistää. ;)

   Poista