torstai 4. joulukuuta 2014

Kuuhulluutta

Jo muutamana iltana olen ihastellut kuutamoa ja nyt oli pakko kaivaa kamera esiin ja käydä kuvaamassa möllöttäjää pikkuisen parvekkeelta. Viime yön mokoma taisi valvottaakin, Ainakin kaikki murheet ja surut pyrkivät mieleen ja nukkumisesta ei tahtonut tulla oikein mitään.

Jostain syystä valvomisesta oli kuitenkin seurauksena omituinen energiapiikki puolen tunnin iltapäivätirsojen jälkeen. Yhtäkkiä huomasin pesseeni keittiön kaappien ovet ja silittäväni lastenhuoneen jouluverhoja (ja minä in-ho-an silittämistä) ja samaa vauhtia vähän joululahjatarpeitakin pääsi raudan alle. Ruokailun jälkeen sitten vielä harjoitimme miehen kanssa järjestelyä ts. kodin hyrskynmyrskyämistä, mutta nyt on sänky käännetty toiseen asentoon ja makuuhuone tuntuu hassusti isommalta. Aika paljon olisi vielä askarreltavaa enenkuin huone on sitä, mitä haluan, mutta vähitellen. Joku päivä olisi hyvä päärmätä keittiön verhot. Lapset ovat alkaneet vihjailla, että ikkuna on kovin paljaan näköinen ja uudet verhot varmasti näyttäisivät oikeinkin kivoilta paikoillaan.

7 kommenttia:

 1. Mäkin pyörin eilen yöllä, kun piti nukkua. Mieliala ei myöskään ollut paras mahdollinen. Liian väsyneenä ajatukset harhailee. Ja en myöskään pidä silittämisestä ja siihen en oo viä haksahtanut. :P joten siihen ei kuu mua yllyttänyt. Mutta ihmettelin kyllä mikä piti yllä levotonta mielialaa.... :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on se kuutamo sit kuitenkin... Harmi muuten, ettei se silitysgeeni periytynyt meille. ;)

   Poista
  2. Juu ei... Geeniperimä hyppäsi meiän yli. :D Verhot on kyllä pakko silti silittää. Onnex silitin jouluverhot heti pesun jälkeen, niin nyt ei tarvi. :)

   Poista
 2. Ommella verhot! Jee!

  (kuuko se on muakin valvotanut?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ompelukone on pöydällä kytkettynä sähköverkkoon. Tekosyyt siis vähissä.

   Poista
 3. En ole koskaan onnistunut ottamaan noin hyvää kuusta kuin tuo, ja olen sentään paljon yrittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän mä ton otin? Objektiivi 70-300 kaakkoon kännettynä, aukko vissiin 4 ja suljin aika nopealla. Iso arvo 100. Ja sit kyllä rajasin pikkuisen. Niin ja tietty käsivaralla parvekkeelta... ;)

   Poista